آنچه در کمیته مشترک مطرح و تصویب شد

نشست مشترک دو کمیته ترانزیت و امور گمرکی و حمل ونقل و جاده ای انجمن در محل انجمن با حضوردکتر برادران رئیس اداره ترانزیت سازمان راهداری استان رخاسان رضوی در محل انجمن برگزار گردید .
درراستای پیگیری و حصول نتیجه در خصوص مشکل بهوجودآمده پیرامون تفسیر درست بخشنامه مرتبط به پروانه تردد کشور ازبکستان، مقرر گردید دو نفر از فعالان آگاه و مطلع در مسیر مذکور، با همراهی یکی از اعضای محترم هیأتمدیره و در هماهنگی با سازمان راهداری و حملونقل جادهای استان خراسان، نشستی با مدیریت محترم دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی سازمان راهداری کشور داشته باشند.
شایان ذکر است، نتایج و دستاوردهای این جلسه جهت بهرهبرداری، به اطلاع همکاران فعال در مسیر ازبکستان خواهد رسید
همچنین در ادامه جلسه در خصوص مشکلات تردد ناوگان تجاری در مرزهای شرقی و توقفهای چندروزه در پارکینگهای مرزی بحث و تبادل نظر گردید .
د راین جلسه چالش ها و مشکلات جدی که حوزه حملونقل و تجارت از ابتدای سال جاری با آن مواجه بوده است مطرح گردید.
حادثه بندرعباس
اعتراض رانندگان که منجر به کاهش بارگیری گردیده است
افزایش ۲۴ درصدی کرایه حمل داخلی
جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که منجر به اخلال درسیستمهای مربوط به حملونقل و تجارت شد
موضوع خروج گسترده مهاجرین افغانستانی
اگرچه مرزهای شرقی کشور همواره با مشکلاتی همراه بودهاند، اما مجموعه موارد فوقالذکر باعث تشدید شرایط و تبدیل آن به بحرانی جدی شده است.
در این جلسه با حضور دکتر برادران رییس دایره ترانزیت سازمان راهداری مسئله مطرح و مشخص گردید که این توقفها عمدتاً مربوط به کامیونهایی است که میبایست محمولههای خود را بهصورت ترانشیپمنت به کامیونهای افغانستانی ورودی از آن سوی مرز است.
در پی طرح موضوع و تماس با مرز دوغارون، مشخص شد که بخشی از این مشکل ناشی از ازدحام تردد مهاجرین و نیاز به استفاده از کامیونها برای حمل اثاثیه آنان بوده و بخشی دیگر مربوط به نبود هماهنگی و پذیرش از سوی دستگاههای ذیربط در مرز است.
با توجه به ادامه روند خروج مهاجرین در ماههای تابستان، پیشنهاد میشود که فعالیت مرز دوغارون بهصورت ۲۴ ساعته انجام شود تا با بهرهگیری از خنکی شب در برابر گرمای روز، کارآیی و بهرهوری بیشتری حاصل گردد.